Privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden indsamles og behandles en række sådanne informationer. - De fleste oplysninger er rent tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Oplysningerne anvendes udelukkende til statistik - fx hvor mange der har besøgt hvilke undersider på hjemmesiden, og kan ikke henføres til dig som individ.

I det omfang du selv indtaster informationerne registreres dit navn, postadresse, e-mail og telefon. De oplysninger for at jeg kan kommunikere med dig i forbindelse med din henvendelse.

Sikkerhed

Der er taget tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et tilbud. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere mine services og indhold på hjemmesiden.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Hvis du er en betalende kunde opbevares dine oplysninger i 5 år jf. bogføringsloven.

Videregivelse af oplysninger

Der videregives ingen oplysninger eller data om din brug af hjemmesiden. Hjemmesiden anvender ingen cookies.

Persondata, herunder mailadresser, telefonnr., fysiske adresser eller andet registreres alene til brug for den konkrete sags ekspedition, og slettes efter brug.

Ejernavne og adresser der skrives på kortbilag og lign. arkiveres sammen med kortbilag m.m. i den enkelte sag, men registreres i øvrigt ikke, og anvendes ikke til nogen form for efterfølgende markedsføring eller lign.

Personoplysninger til brug for fakturering og lign. opbevares af hensyn til bogføring og i overensstemmelse med lovgivningen herom, men benyttes i øvrigt ikke

Følsomme personoplysninger som fx cpr-numre, registreres midlertidigt til brug for underskrifter med NemId i bl.a. Tinglysningssystemet. Oplysningerne registreres i lukkede systemer uden mulighed for offentlig adgang, og slettes efter brug.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil af hensyn til sagernes ekspedition kunne ske til andre rådgivere eller parter i sagen, men derudover alene efter aftale.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

DATAANSVARLIG

Lars Anton Jensen
Telefon: 2112 1170
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Landinspektør Lars Anton Jensen
Hulgårdsvej 110, st. tv.
2400 København NV
Telefon: 2112 1170

CVR.: 32844812
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.