Get Adobe Flash player

Meget af den information vi som landinspektører arbejder med findes rundt omkring i forskelige offentlige registre og kortsystemer. - Nedenunder finder du links til disse (markeret med mørkeblå farve). Enkelte er ikke direkte tilgængelige uden særlige adgangskoder - er der noget du mangler er du velkommen til at maile til mig - måske kan jeg hjælpe dig på vej. 

"Den offentlige informationsserver" - OIS - indeholder data om ejendommes ejere, ejendomsvurdering, oplysninger fra BBR-registret (Bygnings- og boligregistret) m.m. - Nogle af dataene er beskyttet af regler i persondataloven og kan ikke ses uden særlig tilladelse, men meget er frit tilgængligt her. 

I Tingbogen findes oplysninger om ejere af faste ejendomme, og om hæftelser (lån) og byrder (servitutter). Der er også oplysninger fra Geodatastyrelsen om ejendommens matr.nr., arealstørrelser m.m. og de enkelte "dokumenter" i form af lånedokumenter og aftaler om ejendommene kan enten findes i de indskannede akter, eller som elektroniske dokumenterr. 

Copyright © 2015