Get Adobe Flash player

Information til tidligere kunder i min forretning "Anton Jensen, landinspektører"

Siden 2010 har jeg været indehaver af landinspektørforretningen "Anton Jensen" på Rentemestervej 78d i København NV med landinspektørerne Jesper Eltved og Jesper Holm som medarbejdere sammen med teknisk assistent Anja Beck Kristensen.

Der har været - og er - stor mangel på landinspektører, og i en kombination heraf sammen med en fremtidig udfordring i generationsskiftet i forretningen, besluttede jeg i foråret 2015 at afhænde hovedparten af forretningen til Geopartner, landinspektører der var interesserede i en filal i København. 

Det var hensigten at jeg selv skulle indtræde som partner og ansat i Geoparnter, men det lykkedes os ikke at blive enige om vilkårerne herfor, herunder for tilførsel af yderligere arbejdskraft til kontoret, og jeg så derfor ikke anden udvej end at udtræde af forretningen fra den 30. april.  

Jeg beklager de gener dette måtte have medført for tidligere kunder, men/og gør for en ordens skyld opmærksom på, at der ikke er noget mellemværende mellem Geopartner og mig. Geopartner færdiggøre de sager de har overtaget men/og der er ikke indgået nogen aftaler om kunde- eller konkurrenceklausuler i forbindelse med salget. 
Copyright © 2015